Vali Vijelie a fost prezent la emisiunea „Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars. Cu toate că celebrul cântăreț se bucură în continuare de succes, acesta a recunoscut că la un moment dat s-a gândit și la viitorul său profesional.

Când plănuiește Vali Vijelie să își încheie cariera

Vali Vijelie a discutat despre eventualitatea retragerii din cariera care l-a consacrat. Mai precis, artistul de muzică de petrecere a afirmat că nu are în vedere un astfel de pas, deoarece iubește ceea ce face.

Nu vreau să mă las nicidoată. Eu din meseria asta vreau să ies doar cu picioarele înainte. Îmi place ce fac. Am și afaceri, dar la un moment dat te plictisești.”, a declarat Vali Vijelie la Xtra Night Show, potrivit celor de la SpyNews.

În plus, artistul de muzică de petrecere a subliniat că pasiunea sa pentru a crea muzică este motivul principal al activității sale, neputând fi redusă la un scop financiar, ci mai degrabă a fost atras de această industrie din pură plăcere.

Când îți faci meseria din suflet, și nu pui banii pe primul loc, atunci o să câștigi mult. Ieri aveam o discuție cu băiatul meu, Florin, și i-am spus că are o meserie din care o să facă tot timpul bani. I-am zis să fie corect. Când îți faci meseria și locul de muncă, va fi bine. Niciodată (nr. nu s-a gândit la retragerea din muzică), din meseria asta… mi s-a stins lumina, gata. Dacă eu trăiesc 400 de ani ca cioara vreau ca atât timp să cânt.”, a mai spus manelistul.

Cu ce se ocupă copiii manelistului

Vali Vijelie are patru copii. Florin, fiul cel mai mare al cântărețului de manele, este instalator și lucrează într-un ansamblu rezidențial. Rafi, celălalt fiu al interpretului de muzică de petrecere, își desfășoară activitatea ca șofer în cadrul unei companii din România.

Cati, singura fiică a artistului, este studentă la facultate și își urmează visul de a deveni notar. Nu în ultimul rând, mezinul, Nuțu, se află în procesul de învățare și își dorește să lucreze într-o ambasadă în viitor.

vali vijelie si familia sa
Vali Vijelie alături de familia sa. Sursă foto: Instagram

Cu ce se ocupă Vali Vijelie atunci când nu cântă

Tatăl artistului l-a învățat să fie responsabil cu banii pe care îi obține, implementând încă de la o vârstă fragedă ideea investițiilor în diverse afaceri. Im­e­diat după Revoluție, părintele său l-a încurajat pe artist să achiziționeze mai multe imobile și să le ofere în scop de închiriere.

„Tata tot timpul mă învăța să am grijă ce fac cu banii mei. Mi-a spus să îmi fac plăcerile, dar să mă pregătesc și pentru viitor. Îmi amintesc că după Revoluție a văzut că era Legea ilicitului și m-am dus și mi-am luat mașină.

El se uita la mine, vedea că eu câștig mulți bani și mi-a spus să pun mâna să fac ce îmi spune el: «La parter cineva vinde o garsonieră, vezi că la etaj cineva vinde». Nu am înțeles atunci de ce mă punea să cumpăr case. Noi aveam un apartament cu trei camere. Am cumpărat și casa și de fiecare dată mă gândesc la ceea ce îmi spunea el atunci”, a spus Vali Vijelie, în emisiunea online ”În oglindă”.
sursa:EVZ.ro