Actorul Devin Ratray a fost spitalizat și se pare că se află în stare critică. Starul este cunoscut pentru rolul lui Buzz McCallister din seria  celebră „Singur acasă„. În vârstă de 47 de ani Devin are probleme şi cu legea. A fost acuzat în repetate rânduri de violență domestică.

Devin Ratray se află în stare critică

Avocații actorului de la Hollywood l-au informat pe judecător despre spitalizarea sa și au dezvăluit că acesta se află în „stare critică”. Un membru al familiei a dezvăluit că Devin Ratray a fost externat din spitalul din New York și că se află acasă, odihnindu-se, conform ordinelor medicului. Actorul trebuia să revină în Oklahoma, iar procesul urma să fie reluat luni. Cu toate acestea, procesul a fost amânat pentru luna viitoare.

În 2021, Devin Ratray a fost acuzat de violență domestică după ce s-a predat autorităților din Oklahoma City. Fusese emis un mandat de arestare pe numele său după o presupusă altercație cu actuala fosta sa parteneră. Devin a fost acuzat de agresiune domestică și lovire prin strangulare. Ulterior, a fost eliberat în baza unei cauțiuni de 25.000 de dolari.

Devin Ratray, în stare crictică
Sursa foto: Facebook

Actorul are probleme grave cu legea

Fosta parteneră a starului a susținut la vremea respectivă că acesta a început „să o stranguleze și să îi pună mâna pe gură”, în timp ce presupusa lor ceartă a luat amploare. După care, Devin Ratray ar fi fost mușcat de iubită fapt ce l-a determinat să o lovească cu pumnii.

Cu toate acestea, reprezentanții lui Devin au afirmat că cei doi „au avut o ceartă verbală, nimic fizic, iar lucrurile au fost atât de urâte încât cei doi s-au despărțit”. Într-un final au decis să meargă pe căi separate.
Devin Ratray, actorul din Home Alone este în stare critică
Sursa foto: Arhiva EvZ

Devin Ratray este acuzat de viol

De-a lungul anilor, Devin Ratray s-a aflat în mai multe bătălii juridice. Cele mai recente acuzații, de viol datează din 2017  și au fost formulate de Lisa Smith.  Lisa a declarat în august 2022 că procurorii „au crezut în mod incorect că ea a vrut să rămână anonimă și nu a vrut să depună plângere”, motiv pentru care cazul a fost închis.

„Îmi amintesc că m-am trezit și nu mă puteam mișca. Nu prea puteam să deschid ochii, dar puteam auzi ce se întâmpla și puteam simți ce se întâmpla. Știam că celelalte două persoane dispăruseră, iar eu eram încă pe canapea”, a declarat Lisa.

Publicația britanică The Sun a precizat că până în acest moment, Devin Ratray nu a fost acuzat în legătură cu cazul Lisei, dar a negat acuzațiile susținând că „nu au făcut sex”.
sursa:EVZ.ro