O femeie a fost ucisă, iar alte soţul şi fiica acestora au fost răniţi de o maşină care încercat să forţeze un blocaj al agricultorilor francezi la Pamiers, în Ariège (nord-vest), o dramă în urma căreia au fost reţinuţi trei bărbaţi şi plasaţi în arest preventiv, potrivit unei surse din cadrul poliţiei, relatează Le Figaro, conform news.ro.

Însă nu se ştie dacă între reţinuţi se află şoferul care a intrat cu maşina în acest baraj rutier. Prefectura din Ariège a confirmat că incidentul a avut loc marţi, la ora locală 5.45 (6.45, ora României), la Pamiers, ”la locul manifestaţiei agricole” şi s-a soldat cu un mort şi ”doi răniţi grav”, într-un ”accident grav de circulaţie”.

”În acest moment în care se află agricultura, acest tip de dramă este dificil de trăit”, a declarat la postul RMC preşedintele FNSEA Arnaud Rousseau.

Baraj din paie

Informaţii despre cauza dramei la acest blocaj de pe drumul RN20, la nivelul tronsonului Toulouse-Foix erau confuze. Presa locală scrie că o maşină a intrat, către ora locală 5.30 (6.30, ora României) pe drumul naţional 20 – blocat – la nivelul Pamiers, în Ariège. Vehiculul a intrat într-un baraj de paie ridicat de către manifestanţi.
Sindicatul JA a precizat că femeia ucisă era agricultoare. Femeia a murit pe loc, iar soţul şi fiica lor au fost preluaţi de salvare, a anunţat preşedintele FNSEA, Arnaud Rousseau.

O sursă din cadrul poliţiei a declaart AFP că femeia ucisă era în vârstă de ”aproximativ 30 de ani”, iar răniţii ”grav” sunt un ”bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani” şi o ”minoră”.

Sursa: stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *