După ce mai multe site-uri de știri din România au fost atacate de hackeri, a venit și rândul site-ului AUR. Pagina oficială a formațiunii politice care este în continuă creștere în sondaje a fost atacată de hackeri. În loc de informații despre partid, cei care acceseaza pagina văd o siglă numită cuty.io.

UPDATE – AUR a transmis un punct de vedere:

„Site-ul AUR, la fel ca alte site-uri de știri din România, este victima atacurilor instrumentate de hackeri. În acest moment, echipa noastră tehnică se ocupă cu remedierea problemelor, în așa fel încât site-ul principalului partid de opoziție să fie activ. Este clar faptul că atunci când un om sau o formațiune politică deranjează structurile sistemului, de tot felul, lovindu-le prin demascare în interesele lor, aceștia reacționează și încearcă blocarea sau reducerea la tăcere, punând în mișcare tot felul de mecanisme inclusiv informatice. Pozițiile vehemente ale AUR cu privire la teme de maxim interes pentru români, precum și creșterea încrederii românilor în partidul nostru, reprezintă pentru sistem și adversarii noștri o problemă. Aceste încercări de a ne intimida nu ne vor descuraja. Dimpotrivă, ne întăresc determinarea de a continua lupta pentru drepturile și libertățile românilor. Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că vocea noastră este auzită”

Știre inițială:

Pentru opiniile publice contondente ale lui George Simion și Claudiu Târziu, AUR a fost catalogat de unele formațiuni politice ca partid extremist cu viziuni apropiate de cele ale Rusiei.

Recent,  și aplicația AUR a fost atacată de hackeri. Date cu caracter personal ale unor membri au fost atunci făcute publice, iar AUR s-a ales și cu o sancțiune. Legat de incidentul de astăzi, ȘTIRIPESURSE.ro a contactat AUR, însă nu a obținut până acum o reacție oficială.

Vom reveni cu detalii.

sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *