Traficul pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa este intens, iar în zona localităţii Dragoş Vodă se circulă în coloană. Pe sensul către Capitală, la Fundulea, coloană de maşini se întinde pe aproximativ un kilometru. De duminică noapte, circulaţia în afara localităţii se desfăşoară fără restricţii, fiind deschise terasele şi plajele.

”Centrul Infotrafic informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt crescute, iar la km 92 (localitatea Dragoş Vodă, judet Călăraşi) către Bucureşti, se circulă în coloană aproximativ 1 kilometru, a transmis Centrul Infotrafic.

Tot pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în coloană, aproximativ 700 de metri, pe sensul către capitală, în zona kilometrului 33(localitatea Fundulea).

”Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, a mai transmis Infotrafic.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *