La Sectorul 1 bătălia a trecut în faza plângerilor penale și a documentelor. Într-o postare pe Twitter, Clotilde Armandsusține că a descoperit un proces verbal încheiat greșit și nesemnat de nimeni. STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia documentului incriminat de către Clotilde Armand și acesta este semnat exact așa cum prevede legea.

Acuzațiile lansate de Clotilde Armand:

”La secția nr. 144 PNL PSD avea 227 iar eu 193. Acum PSD are 227 și eu doar 6 voturi. Au publicat un proces verbal incheiat greșit pe site-ul AEP și nesemnat de nimeni.

Și mai sunt multe așa. De asta trebuie renumărate.”, scrie Clotilde Armand.

Dovada faptului că procesul verbat de la secția numărul 144 a fost semnat și ștampilat:

content-image

Clotilde Armand face plângere penală

”Am făcut o plângere penală împotriva reprezentantului PSD în Biroul Electoral Sector 1, domnul Alexandru-Constantin Enăchescu. A fost prins pe holul Secției de votare. nr 34 de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară cum împreună cu mai mulți membri ai secției de votare au desigilat sacii plini cu buletinele de vot și umblau în ei. Își acopereau urmele. Așa vor PNL PSD să câștige. Prin fraudă. Și asta e doar una dintre dovezi.

Să vă explic care a fost situația în secțiile de votare, ca să înțelegeți cine a controlat procesul electoral în Sectorul 1. În martie 2024, guvernul Marcel Ciolacu a dat o ordonanță prin care au fost rezervate locuri în toate secțiile de votare pentru UDMR și reprezentanții minorităților naționale. În Sectorul 1, USR a avut câte un reprezentant în toate cele 166 de secții, iar PMP în circa 90 de secții. În schimb, PSD, PNL, UDMR, minoritățile naționale, AUR au avut reprezentanți în toate secțiile, iar în câteva zeci de secții a fost și câte un reprezentant Pro România. În general, cu urna mobilă a mers reprezentantul PSD, în timp ce restul membrilor rămâneau în secțiile de votare.

Sunt multe nereguli reclamate în secțiile de votare din Sectorul 1, voi reveni pe parcursul acestei zile, iar BEC și AEP trebuie să le clarifice rapid. Vă dau un exemplu, la una din secțiile de votare din Sectorul 1 au trimis urna mobilă la mai multe persoane care nu au discernământ. Vom cere anularea voturilor strânse cu această urnă mobilă. Este un efort supraomenesc să apărăm fiecare vot. Dar o vom face. În numele democrației.

PS: Marcele, vicierea rezultatelor electorale reprezintă un atentat direct la democrație! Matematica nu minte. Și voi demonstra unei națiuni întregi că tu nu te pricepi deloc la matematică. Tu doar minți și furi.”, scrie Clotilde Armand.

sursă: stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *