Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 și candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a transmis un mesaj emoționant de recunoștință și apreciere către toți învățătorii cu ocazia zilei acestora..

În mesajul său de pe Facebook, Piedone a subliniat importanța efortului și dedicării pe care acești profesioniști le depune zi de creșterea și educarea copiilor noștri. El ia felicitat pe acești piloni ai educației pentru înțelepciunea, răbdarea și blândețea de care dau dovadă în munca lor și pentru contribuția esențială pe care o aduc în formarea și viitorul tinerelor generații.

Primarul a subliniat faptul că învățătorii au un rol esențial în societate, fiind model de urmat pentru copiii și adolescenții pe care îi educă. Prin pasiunea, devotamentul și profesionalismul lor, acești profesioniști contribuie la formarea unei societăți mai bune și la dezvoltarea armonioasă a tinerei generații.

În finalul postării sale, Cristian Popescu Piedone le-a transmis învățătorilor urările sale cele mai sincere de sănătate, fericire și împliniri, exprimându-și recunoștința pentru munca lor și promițându-le sprijinul său necondiționat în continuarea misiunii lor nobile.

Redăm integral mesajul lui Cristian Popescu Piedone:

Pentru toată grija, înțelepciunea, răbdarea și blândețea, la mulți ani, dragi învățători!

Pentru efortul zilnic depus pentru creșterea și educarea copiilor noștri, la mulți ani, dragi învățători!
Contribuția dumneavoastră a fost și este esențială în formarea și viitorul tinerelor generații!
Dumneavoastră sunteți cei care vă deschideți porțile cunoașterii!
La mulți ani, dragi învățători!”
sursa: puterea.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *