Un caz înfiorător a fost descoperit la Hunedoara. Doi copii au fost folosiți ca sclavi de un bărbat, care le oferea în schimbul muncii prestate droguri și alcool, prcum și sume modice de bani și mâncare. Bărbatul a fost reținut, iar procurorii cer acum arestarea preventivă a individului.

Procuroii DIICOT din cadrul structurii teritoriale Hunedoara, împreună cu polițiști de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate îl anchetează pe bărbat sub aspectul infracțiunilor de  trafic de minori, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

Citește și: Pușcă cu lunetă reținută de DIICOT într-o anchetă cu trafic de droguri

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada 2020 – 2021, acesta ar fi recrutat, transportat și adăpostit în două locații, deținute în zona rurală a județului Hunedoara, două persoane vătămate minore, în scopul exploatării acestora prin muncă, la proprietățile imobiliare deținute. Astfel, persoanele vătămate ar fi fost determinate să presteze activități grele la construcția, amenajarea și renovarea unor imobile, primind în schimb sume modice de bani, mâncare, băuturi alcoolice și diferite cantități de canabis (drog de risc) pentru consum, transmit anchetatorii.

Bărbatul a fost prins deținând canabis pentru consum propriu

Totodată, individul a fost prins cu 40 de grame de canabis, pe care le deținea pentru consum propriu.

Citește și: Procurorii DIICOT versus traficanții de droguri din București

Procurorii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore și a fost dus în fața magistraților din cadrul Tirbunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
sursa:Puterea.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *