Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD nu îl va susține pe Cristian Popescu Piedone la alegerile pentru Primăria Capitalei. Acum a sosit și răspunsul lui Piedone.

Cristian Popescu Piedone a oferit prima reacție după ce a aflat că PSD nu îl va susține pentru Primărie. Vestea proastă i-a fost livrată chiar de către președintele social-democrat Marcel Ciolacu, care a spus că PSD o va susține pe Gabriela Firea, dacă nu va avea candidat comun cu PNL.

Piedone, prima reacție după ce a aflat că PSD nu îl va susține

„Vestea îmi face viața mai luminată, se clarifică apele. Așa, și? Nu mă susține PSD. Ei spuneau în sondaje, că 60% din votanții PSD s-au săturat de sondaje sterile. Nu mă sperie, mă motivează, merg până la capăt. E păcat că PSD nu a vrut o victorie. Ei s-ar fi ajutat, pe mine mă ajută cetățenii Bucureștiului. Credeți că România nu s-a săturat de politica de culise? Despre Piedone poți spune orice. Nu că e bun politician, dar e bun gospodar. Nu sunt narcisist. Le transmit celor de la PSD că voi avea susținerea mai multor partide. Nu știu – arici pogonici, partidul extratereștilor, nu numai PSD și PNL există în București. Mi-am ocupat locul 1, eu mă gândesc pe cine să pun viceprimar”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Întrebat dacă se teme de vreunul dintre contracandidații săi, Firea sau Burduja, iată ce a răspuns edilul de la Sectorul 5:

”Pe cine să bată măr Burduja? Fizic, intelectual, cu ce să ne bată? Infrastructura lui din spate poate veni cu diverse regii. Știu că sunt monitorizat. Nu mi-e frică de nimeni. Cine e Gabriela Firea? Eu cred în soacră-mea care are 84 de ani și face sondajul realității. Nu cred în niciun sondaj. Din cei 48% care sunt nehotărâți, 30% sunt ai lui Piedone”, a mai transmis Piedone.

Cristian Popescu Piedone nu va fi susținut nici de liberali. În schimb, coaliţia se reuneşte joi pentru discuții privind listele comune de la europarlamentare, dar și candidatul comun pentru Primăria Capitalei.

Marcel Ciolacu a spus joi că PSD o va susține pe Gabriela Firea în alegerile locale, dacă nu va avea un candidat comun cu PNL. În cazul în care cele două partide ajung la un numitor comun, candidatul nu va fi nici Firea, dar nici Sebastian Burduja.

sursa:puterea.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *