Erika Isac se bucură de un succes formidabil datorită pieselor„Macarena” și „Femei în Parlament”. Tânăra de 24 de ani a absolvit cursurile Școlii Populare de Arte și Meserii Constanța, secția Canto -muzică ușoară, dar și cursurile secției de actorie din cadrul aceleiași școli

La TV a apărut pentru prima dată în cadrul show-ului X Factor, fiind parte din echipa lui Ștefan Bănică. A reușit să ajungă până în semifinale. Erika este ascultată de tinerii din toată țara, dar puțini își permit să o cheme la evenimente.

Erika Isac cere aproximativ 8.000 de euro pentru a urca pe scenă circa o oră și jumătate. De asemenea, cei care își doresc să o cheme pe artistă în orașe îndepărtate, trebuie să-i plătească și transportul, potrivit Cancan.

content-image

Părinții, revoltați că va cânta la balul bobocilor

Artista va concerta, vineri, la balul bobocilor de la de la Colegiul Național Iosif Vulcan. Părinții elevilor sunt nemulțumiți și spun că Erika are piese vulgare

Ei consideră că aceasta nu trebuie să fie un exemplu pentru tineri și că nu are ce căuta la eveniment.

Erika Isac, preferata tinerilor

Erika a fost aleasă să participe la eveniment de către elevii liceului. Ei au răspuns la un sondaj de pe Instagram, lansat de Consiliul Școlar din colegiu. Aceștia au declarat că părinții au exagerat și că artista o să cânte varianta cenzurată a pieselor.

„Metoda a fost una transparentă, nu am vrut să alegem noi, cei din consiliu, artistul, ci elevii din școală să spună ce preferă. În sondajul pe Instagram, majoritatea au ales-o pe Erika, așa că am contractat-o.

Asta se întâmpla cu vreo 3 luni în urmă, înainte să lanseze piesa Macarena”, au declarat elevii care fac parte din echipa de organizare a evenimentului.

Sursa: stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *