Kim Jong ar avea un fiu pe care îl ascunde de ochii lumii, susține un fost ofițer în Serviciul Național de Informații (NIS) din Coreea de Sud. Motivul pentru care dictatorul Kim Jong nu s-ar afișa cu fiul său este unul greu de înțeles.

„Fiul secret” al lui Kim Jong ar fi prea firav, mult prea palid și total neatrăgător pentru a fi scos în public, este afirmația pe care o face fostul oficial de informații coreean. Pentru liderii nord-coreeni, o asemănare cu Kim Il-sung este obligatorie, scrie presa internațională.

Ri Sol-ju  a a devenit prima soție a unui lider de la Phenian care l-a însoțit pe acesta la un summit intercoreean când Kim Jong-un s-a întâlnit cu președintele Coreei de Sud, Moon Jae-in.

Presa internațională notează că a fost asemenea implicată activ în vizita făcută la Phenian, în luna septembrie 2018,  de  către președintele și prima doamnă a Coreei de Sud, prezentându-le un spital de pediatrie și Conservatorul din capitala nord-coreeană.

Sursa:EVZ.ro

Kim Jong ar avea un fiu „secret”. Motivul pentru care nu se afișează în public cu el

Kim Jong

Kim Jong. Sursă foto: captură video

Fostul spion coreean spune că nu există nici măcar fotografii cu fiul palid și slab al lui Kim Jong, însă, „existența” acestuia nu poate fi negată, relatează Korea Times.  

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa citată spune că acesta ar fi un fiu nelegitim și nici nu se poate pune în discuție varianta ca el să preia conducerea Coreei sau să se implice în activități politice.

„A fi slab și auster va aminti populației nord-coreene că aproape un milion de oameni au murit de foame la sfârșitul anilor 1990”, precizează fostul ofițer de informații coreean, citat de sursa amintită.

Misterul din jurul familiei liderului din Coreea de Nord

Kim Jong si fiica sa

Kim Jong și fiica sa. Sursă foto: Profimedia

Kim Jong se afișează, însă, cu fiica sa. Potrivit informațiilor presei din Coreea de Sud, primul cuplu de la Phenian ar avea trei copii, deși puține lucruri sunt cunoscute despre aceștia. Primul, un fiu, s-a născut în 2010 și al doilea, o fiică, în 2013. Al treilea copil, al cărui sex nu este cunoscut oficial, însă, despre care se presupune că este „fiul secret” s-a născut în 2017. Dictatorul Kim Jong este destul de precaut, atunci când trebuie să se afișeze alături de soția sa.

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *