Un bărbat din Satu Mare s-a trezit cu poliția la ușă, după ce a găsit un card de cumpărături și, în loc să îl predea, a mers și a făcut cumpărături.

Nu mai puțin de 11 plăți a făcut bărbatul într-un singur magazin, toate cumpărăturile fiind în valoare de 626,29 de lei, pe care le-a plătit cu cardul pe care tocmai îl găsise, folosind funcția contactless.

Victima a mers de urgență la secția de poliție, după ce a constatat că nu-și găsește cardul respectiv și a primit mesaje de la bancă în legătura cu câteva plăți care nu-i aparțin.

Păgubitul și-a reras plângerea

Oamenii legii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din magazinul de unde bărbatul respectiv a făcut plățile, iar în acest mod au reușit să-l identifice pe individ.

Pus în fața probelor de la dosar, bărbatul și-a recunoscut vina și a restituit atât cardul, dar și suma folosită de pe acesta.

Recent însă, proprietarul cardului a ales să-și retragă plângerea și să-l ierte pe bărbat. Astfel, individul a scăpat de dosarul penal pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, scrie Digi 24.
sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *