George Simion, liderul AUR, a trăit în sărăcie timp de 9 ani, primind doar 2.000 lei lunar de la colegul său de partid, Dorin Lulea. Dezvăluiri exclusive despre slujba sa și veniturile modeste.

George Simion, actualul președinte al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a trăit timp de 9 ani cu o leafă lunară de doar 2.000 lei. Acest salariu aparent mizerabil a fost plătit de Dorin Lulea, lider AUR și fondator al partidului, care deține firma la care Simion a lucrat.

Simion a început munca la vârsta de 26 de ani, fiind angajat la firma „Ideal Proiect Architecture & Engineering SRL”, deținută în proporție de 70% de către Dorin Marius Lulea, liderul AUR. În calitate de director de marketing la această companie, Simion s-a ocupat de strategia de promovare în mediul online pentru proiectele de construcție și vânzare a caselor.

Cu toate acestea, analizând CV-ul lui Simion, nu se găsesc informații despre experiență anterioară sau competențe în domeniul marketingului. Lulea l-a angajat pe Simion pe o poziție de director, dar acesta a fost plătit cu o sumă medie de doar 2.000 lei pe lună, timp de 9 ani.

Potrivit Newsweek România, în cei 9 ani petrecuți la „Ideal Proiect Architecture & Engineering SRL”, George Simion a primit de la Dorin Lulea suma totală de 217.000 de lei, ceea ce înseamnă o medie de 2.000 lei lunar. Întrebarea care se pune este cum a reușit Simion să trăiască cu această sumă, luând în considerare cheltuielile de trai și faptul că nu deținea proprietăți, conform declarațiilor sale de avere.

Lulea a confirmat că Simion s-a ocupat de strategia de promovare online la firma sa, dar nu reiese din documente că Simion avea experiență sau calificări în domeniul marketingului. În ciuda muncii sale, salariul lui Simion pare extrem de mic pentru poziția sa și pentru profiturile înregistrate de firmă.

În 2020, George Simion a devenit deputat, iar situația sa financiară s-a îmbunătățit semnificativ. În nici trei ani de mandat, a raportat venituri de 694.474 lei, de aproape trei ori mai mari decât cele câștigate în 9 ani la firma lui Lulea. Cele mai mari venituri au venit odată cu funcția de deputat, iar Simion a fost întrebat cu privire la proveniența fondurilor pentru un dar de nuntă de 400.000 de euro.

De asemenea, întrebările se îndreaptă către posibile alte surse de finanțare pentru George Simion în acei 9 ani, întrucât salariul său pare insuficient pentru un trai decent. Cu toate acestea, liderul AUR a refuzat să ofere detalii suplimentare cu privire la veniturile sale din acea perioadă.

Aceste dezvăluiri ridică semne de întrebare asupra trecutului financiar al președintelui AUR, aducând în discuție motivele din spatele unui salariu atât de redus și posibilele surse de finanțare neclarificate.
sursa:puterea.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *