Fotbalist după un spriț prelungit, dă cinci goluri și este pălmuit public de antrenorul său. O poveste din măruntaiele fotbalului a fost relatată chiar de protagonist. Fostul fotbalist Valentin Badea, în vârstă de 41 de ani, a împărtășit o poveste interesantă la GSP Live. Despre perioada petrecută sub îndrumarea lui Ioan Sdrobiș (77 de ani), când acesta era antrenorul său la FC Vaslui. Valentin Badea a avut 112 meciuri în Liga 1 și a dat 26 de goluri.

În sezonul 2003-2004 al Ligii 2, în ultima etapă, echipa FC Vaslui nu avea obiective majore de atins în clasament. În ajunul meciului, jucătorii s-au relaxat și au petrecut până târziu. Valentin Badea a marcat 5 goluri în partida respectivă, ajutând echipa să câștige cu ușurință. Cu toate acestea, vedeta nu a scăpat de o mustrare neașteptată.

Nu este singurul fotbalist prins cu sprițul în nas, alții au fost prinși cu droguri.

Fotbalist la Vaslui, meci de poveste

„Eram la Vaslui, asta se întâmpla prin 2003. În ultima etapă, aveam meci la Moinești, lângă dânsul (n.r. – lângă localitatea de unde e Ioan Sdrobiș), lângă Târgu Ocna. Și am dormit la Târgu Ocna. Seara, ne-a lăsat singuri. Era ultimul meci, nu mai puteam să prindem locul 1, nici locul 3 nu mai putea să ne ajungă. Am băut un șpriț, ne-am întins până la 3-4 dimineața. A doua zi, după meci, plecam la un coleg la nuntă, la Brașov. La pauză, era 5-0 pentru noi. Dădusem eu 5 goluri.
După 15-20 de minute din repriza a doua, m-a scos de pe teren și m-a luat să mă pupe, m-a felicitat. I s-a părut însă că miros a alcool. Atunci mi-a dat două palme și a început lumea din tribune să-l huiduie. Dar am rezolvat, nu este un om care să țină dușmănie”, a relatat exclusiv Badea la GSP Live.

Badea își amintește cu afecțiune de Ioan Sdrobiș, descriindu-l ca un mentor: „Este ca un al doilea tată pentru mine. M-a ajutat să avansez în carieră, de la Alexandria la Petroșani, și apoi la Vaslui. M-a sprijinit necondiționat, chiar mai mult decât ar fi făcut-o pentru propriul său copil. Sub îndrumarea lui, am evoluat în toate meciurile. Suntem în legătură frecventă, comunicăm săptămânal prin mesaje pe WhatsApp”.
sursa:EVZ.ro