„Ridicol. Ryan Gosling își irosește timpul dacă face asta pentru bani. Ar trebui să facă filme mai serioase. El nu ar trebui să facă parte din această infantilizare a Hollywood-ului. Acum totul este fantezie, fantezie, fantezie. Inclusiv toate filmele de război: fantezie, fantezie. Chiar și filmele Fast and Furious, care obișnuiau să-mi placă, au devenit ca filmele Marvel. Adică, câte accidente poți vedea?”

Critică dura pentru John

Criticile au apărut și pentru celebrul film John Wick. Aflat în vizită la Londra, regizorul a povestit că nu a reușit să rămână treaz pe durata zborului în timp ce urmărea filmul „John Wick”.

„În avion m-am uitat la John Wick, care are trei ore și ceva”, a spus Stone, potrivit The Independent. „Și am adormit de aproximativ 778 de ori în timpul lui. Mă tot trezeam și trebuia să mă confrunt cu el omorând mai mulți oameni. E ca și cum lumea a degenerat în non-logică”.

Barbie, detonată la încasări. Filmul care domină box office-ul nord-american
Barbie Sursa foto: dreamstime.com

Schimbări neplăcute la Hollywood, în viziunea lui Oliver Stone

Stone este de ani buni un critic consecvent și deschis al industriei cinematografice de la Hollywood. În 2020, el a afirmat într-un interviu acordat pentru The New York Times că „totul a devenit prea fragil, prea sensibil”

Hollywood-ul acum – nu poți face un film fără un consilier Covid. Nu poți face un film fără un consilier de sensibilitate. Este ridicol”, a adăugat el.

Academia se răzgândește la fiecare cinci, zece, două luni cu privire la ceea ce încearcă să țină pasul”, a continuat Stone. „Este politically correct **** și nu este o lume în care sunt nerăbdător să dau peste ea. Nu am văzut-o niciodată atât de nebună ca aceasta. Este ca o petrecere cu ceai, ca în Alice în Țara Minunilor”.În ultimii ani, Oliver Stone s-a orientat către filme documentare

În 2023, Oliver Stone oferea detalii despre filmul său „Nuclear Now”, pentru publicația The Independent.

Mereu se spune că, dacă va avea loc un accident cu energia nucleară, va fi sfârșitul lumii. Asta e o prostie”, a spus Stone. „Cel mai rău scenariu s-a întâmplat deja. Am avut o explozie nucleară la Cernobîl, care s-a scurs în tot nordul Europei. Dar câți oameni au murit de fapt din cauza ei?”.

Sursa:EVZ.ro