Irinel Columbeanu a primit o nouă lovitură. Anamaria Prodan s-a dezlănțuit în podcastul lui Viorel Grigoroiu și a rostit cuvinte grele la adresa fostului milionar de la Izvorani, care acum „cerșește” bani pentru azil, pe la prieteni.

Lovitură peste lovitură pentru Irinel Columbeanu. După Gigi Becali, care a refuzat să-l ajute cu bani, și Anamaria Prodan l-a criticat în termeni cât se poate de duri pe fostul milionar de la Izvorani, care a ajuns acum la mâna prietenilor mai milostivi, implorând pe diverse căi să-l ajute cu bani pentru azil.

Anamaria Prodan: „Să ajungi din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit.”

Impresara este de părere că femeile ușoare au fost cele care l-au distrus pe Columbeanu.
„Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți? Tu vrei acum să vină prostituata să aibă grijă de tine? În loc să fi avut grijă să te asiguri din vreme, să-ți crești nepoții la bătrânețe, tu aștepți prostituata să te salveze? Păi, ea și-a găsit alt fraier, gata! Asta e! Eu nu critic omul, dar asta e adevărul! Să ajungi tu din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit!“, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul „Tare e tot” cu Viorel Grigoroiu.

L-a refuzat Becali, s-ar putea să-l ajute Țânțăreanu

Marți 24 octombrie, Serghei Mizil l-a vizitat la azilul din Ghermănești pe Irinel Columbeanu și, împreună, cu patronul căminului, Ion Cassian, au demarat o licitație pe Internet pentru Irinel Columbeanu, care nu are bani să acopere cheltuielile lunare la azil.

Irinel  Columbeanu trebuie să achite 7.000 de lei lunar trebuie pentru a mai sta la azil. De 20 de zile el este găzduit, pe gratis, de patronul Ion Cassian, în condițiile în care pensia primită de la Stat, de 1976 de lei, este oprită de banca, unde Columbeanu este încă dator.

Dacă Gigi Becali a refuzat deocamdată să-l ajute pe Columbeanu, milionarul Cristian Țânțîreanu ar fi dispus să dea niște bani pentru el.
sursa:stiripesurse

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *