Mihai Drăgan, unchiul lui Sebastian Andrei Olariu, studentul ucis la 2 Mai, spune că rudele acestuia „rezistă greu”: „ Dreptatea o să o vedem la sfârșit, la condamnare”

„Eu aștept concluziile finale ale Corpului de Control al ministrului de Interne. Sunt convins că lucrurile nu vor rămâne așa, pentru că nu au cum să rămână așa. Binențeles, vreau să lăsăm organele de cercetare să-și facă treaba. Dreptatea o să o vedem la sfârșit, la condamnare”, spune Mihai Drăgan, unchiul lui Sebastian Andrei Olariu, studentul ucis la 2 Mai, conform Mediafax.

El afirmă că rudele lui Sebastian vor „un final cât de repede posibil și să se facă dreptate”.
„Rezistăm greu. Valentin abia dacă poate să vorbească, de aceea vă vorbesc eu și nu el. Expunerea publică a acestui caz este un lucru pe care noi nu ni-l dorim, dar credem că este necesar. E îngrozitor. Nu dorim absolut nimănui să fie în situația noastră. Măcar după tragedia petrecută acum să se ia niște măsuri și să înțeleagă că în felul ăsta nu se poate”, adaugă Drăgan.

Rudele lui Sebastian Andrei Olariu au predat, vineri, la poliție, o înregistrare de 34 de minute, fără imagini, doar cu sunet, făcută de camera video a studentului ucis la 2 Mai.

Șoferul care a intrat cu mașina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineața, omorând doi dintre ei, era drogat și a fugit de la locul accidentului, fiind depistat ulterior de polițiști în Vama Veche.

Mai mulți șefi ai Poliției din Constanța, Mangalia și Vama Veche au fost eliberați din funcție. Lor li se impută modul în care au intervenit polițiștii înainte de accidentul din 2 Mai. De asemenea, trei polițiști vor fi anchetați de procurori.
sursa:stiripesurse

 

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *