Fiica lui Dan Lăzărescu se dezice de comportamentul Rebecăi, tânăra care apare alături de Vlad Pascu în filmări postate pe rețele de socializare, în care cei doi vorbesc despre substanțe stupefiante. Andreea Mariaspune că Rebeca este fiica ultimei soții a tatălui său și că nu vrea ca numele lui să fie asociat cu ”droguri și alte nenorociri”. Mai mult, dintr-o pură coincidență, fiica lui Dan Lăzărescu și Rebeca poartă același nume de familie.

Numele fostului arbitru Dan Lăzărescu a fost asociat cu Rebeca Lăzărescu, tânăra care apare în filmulețe pe rețelele de socializarealături de șoferul drogat Vlad Pascu, arestat pentru că a omorât doi tineri cu mașina, în stațiunea 2 Mai.
În filmulețe, Rebeca și Vlad Pascu vorbesc fără perdea despre substanțe interzise, râd haotic și au un comportament neobișnuit.
Singura fiică a lui Dan Lăzărescu, Andreea Maria, a vorbit, pentru Cancan, despre tânăra care i-ar fi soră. Aceasta a povestit că fata care apare în filmulețe nu este, de fapt, fiica lui Dan Lăzărescu.

„Fata aceea nu este fiica tatălui meu, eu sunt singurul lui copil. Rebeca este fiica ultimei soții a lui tata. Numele este pură coincidență, pe tatăl natural al acestei fete îl cheamă tot Lăzărescu. În ultimele două săptămâni de viață ale tatălui meu, Simona, soția lui, i-a cerut să o înfieze pe Rebeca, însă el s-a opus categoric și au și băgat actele de divorț. Au apucat să facă numai partajul pentru că tata a murit.

Nu mă interesează ce apare despre aceste persoane, însă nu vreau ca numele tatălui meu să fie asociat cu droguri și alte nenorociri. Singurul copil al lui Dan Lăzărescu sunt eu, Andreea Maria, vreau să se știe acest lucru. Eu și familia suntem foarte afectați de această asociere”, a spus Andreea Maria.

Filmări cu doze șoc de droguri

Dan Lăzărescu, fost arbitru internațional, a murit în urmă cu trei ani, la numai 49 de ani, cel mai probabil în urma unui atac de cord. În ultimii ani de viață, el fusese specialist pe arbitraj la Telekom Sport.

Mama Rebecăi, Simona Lăzărescu, este consilier superior la Primăria Sectorului 1 și, potrivit unor surse, ar fi la curent cu problemele pe care le are fiica sa.

Într-o filmare postată pe rețelele de socializare, în care apare alături de Rebeca, Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, se lăuda cu banii pe care-i are și amândoi vorbesc despre :

”Țin să fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, spunea Vlad Pascu în filmare.

Fata care apare alături de Vlad Pascu în filmare vorbește și ea despre medicamentele pe care le folosesc pentru a se droga și chiar îi transmite unui prieten că are substanța interzisă pe care o căuta.

”Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani”, spune aceasta, în timp ce Vlad Pascu afișează mai multe medicamente analgezice din grupa opioizilor, care dau dependență la consum mare și care se eliberează doar cu rețetă medicală.

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care provine dintr-o familie foarte înstărită, a ucis zilele trecute doi tineri, iar alți patru au ajuns la spital. El a intrat în plin cu mașina într-un grup de tineri, iar la testele făcute de poliție a fost depistat pozitiv cu trei tipuri de droguri.
sursa:stiripesurse

 

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *