După tragedia care a avut loc în acest weekend pe litoral, în localitatea 2 Mai, au ieșit la iveală detalii șocante. Un tânăr, aflat sub influența drogurilor, a intrat în plin într-un grup de tineri, rezultând moartea a doi dintre aceștia.

Chiar înainte de tragedie, tânărul fusese oprit de două ori de către echipajele de poliție, însă în ambele cazuri a fost lăsat să plece după verificări superficiale. În cele din urmă, a avut loc accidentul mortal.

Filmul complet al tragediei

Sâmbătă 19 august
Ora 00:40 – Un apel la 112 semnala că o masină este condusă haotic.

Ora 02:40 – Șoferul a fost supus testului de alcool și rezultatul a fost negativ. În timpul controlului, în interiorul vehiculului au fost descoperite patru pastile și o țigară, cu suspiciunea că ar putea fi substanțe psihoactive.

El și cei trei pasageri din mașină au fost escortați la secția de poliție din Vama Veche. Cu toate acestea, șoferul nu a fost supus testului cu aparatul pentru detectarea drogurilor, deoarece, conform agenților de poliție, nu prezenta simptome specifice.

Din informațiile pe care le avem până în prezent, se pare că autoturismul nu avea emisă o poliță de asigurare obligatorie la momentul în care a fost oprit în trafic)

Ora 04:00 – Șoferul care a produs tragedie și prietenii lui au părăsit secția de poliție din Vama Veche și s-au urcat în autoturism

Ora 05:20 – Șoferul drogat spulberă cu mașina un grup de tineri și ucide doi dintre ei

Imediat după producerea accidentului, șoferul este testat pentru consum de droguri. Pe aparatul Drug-Test a fost semnalat consumul a trei droguri diferite: cocaină, amfetamină și metamfetamină.

La câteva ore distanța familile victimelor au fost anunțate de tragicul eveniment. Se pare că tatăl fetei ucise în accident a fost anunțat de moartea fiicei sale de o firmă de pompe funebre deoarece poliția nu a reușit să îi găsească datele de contact.

Luni, 21 august, la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța au fost primite și analizele de laborator care au confirmat că substanțele descoperite în mașină erau amfetamine.

Pe de altă parte, tânărul în vârstă de 19 ani are antecedente: anchetatorii au descoperit că la sfârșitul anului trecut acesta a fost iertat de către DIICOT pentru acuzații de deținere de droguri în scop personal.

sursa:stiripesurse

 

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *