Cătălin Predoiu pune degetul pe rană: Toate aceste operațiuni prin acțiunea Blocada trec în umbră în fața unui astfel  de incident

Cătălin Predoiu, ministrul de interne, a spus, luni, într-o conferință de presă, că nu poate spune în acest moment dacă poliția și-a făcut sau nu treaba în cazul de pe litoral.
“Toate aceste sunt elemente tehnice. Eu nu pot vorbi pe bază de informații publice, de aceea am dispus un control.
Un răspuns e prematur, nu pot spune dacă poliția s-a făcut sau nu treaba. Controlul va răspunde la toate aceste întrebări.

Orice decizie vom dispune, să fie una documentată, corectă. Pentru a stabili cine a greșit, e nevoie de un demers profesionist. Atribuția ministrului e să pună în mișcare lucrurile din punct de vedere legal. Nu pot da un verdict până nu am un raport al Corpului de Control.

Toate aceste operațiuni prin acțiunea Blocada trec în umbră în fața unui astfel  de incident. Sunt mii de oameni care-și fac treaba profesionist.

Este un aparat cu care trebuie să lucrez, sunt profesioniști și oameni fără o pregătire profesională adecvată.

În paralel, trebuie să merg și cu reforma. Nu pot să pun în cauză întreaga activitate a MAI, ci pe fiecare caz în parte.

Nu am venit aici doar să ocup o funcție în plus. Sunt foarte revoltat de ce s-a întâmplat, dar sunt determinat să continui munca”, a spus Cătălin Predoiu.

 

Sursa:stiripesurse

 

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *