Firma care asigura serviciile de catering la Spitalul Judeţean Sibiu a anunţat sâmbătă dimineaţa, încetarea contractului, iar conducerea unităţii medicale a găsit o altă societate care va livra hrana pacienţilor, începând de la masa de prânz de sâmbătă, până la organizarea unei licitaţii.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a anunţat, printr-un comunicat de presă, că a fost notificat sâmbătă, la ora 9.18, printr-un email transmis de SC Ansamble Catering & Services SRL, societate care a fost desemnată să presteze serviciile de preparare şi livrare a hranei în regim de catering pentru pacienţii internaţi şi medicii de gardă că, începând cu masa de prânz de sâmbătă, va înceta prestarea serviciilor respective, conform News.ro.

Sursa citată a precizat că a acţionat rapid conducerea spitalului pentru a preveni o situaţie de criză şi a ajuns la un acord cu reprezentaţii S.C. Bliss S.R.L. (Super Mama) care va furniza hrana pacienţilor, începând cu prânzul de sâmbătă.

Spitalul Judeţean Sibiu a menţionat că pentru asigurarea serviciilor de preparare şi transport hrană, va încheia un contract prin negociere fără publicare prealabilă, care va fi valabil până la organizarea unei noi licitaţii.

„Asigurarea hranei pacienţilor în cele mai bune condiţii a fost şi va fi în continuare o prioritate pentru SCJU Sibiu. Pe fondul problemelor şi disfuncţionalităţilor identificate în relaţia cu firma furnizoare a serviciilor, am căutat soluţii alternative, tocmai pentru a fi pregătiţi în eventualitatea unei astfel se situaţii şi le mulţumim partenerilor de la Super Mama, pentru deschidere şi disponibilitate. Sprijinul pe care l-am primit a fost decisiv în rezolvarea acestei situaţii şi suntem convinşi că această schimbare va îmbunătăţi atât calitatea produselor pe care le primesc pacienţii cât şi modalitatea de servire”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Dr. Daniel Chelcea.
sursa: stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *