Un desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos este retras de la comercializare de compania producătoare, ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor, transmite ANSVSA, conform Mediafax.

Compania Alois Müller GmbH & Co.KG efectuează rechemarea produsului 4025500275211 – Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g) ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor.

„Motivul retragerii: din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții”, arată ANSVSA.

Persoanele care au achiziționat acest produs si care sufera de alergii sunt rugate să nu il consume, să il returneze la Serviciul Clienți din magazinele Auchan, Cora, Kaufland, Carrefour de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lui.

Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.
sursa: stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *