Jador a fost amendat de Poliție, după scandalul declanșat la spectacolul de la Deva cu ocazia zilei de 1 Mai. Comportamentul cântărețului de manele a fost taxat dur de localnicii prezenți la eveniment.

Jador a declanșat un mare scandal la concertul folcloric de la Deva, eveniment organizat cu ocazia zilei de 1 Mai. Primăria Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” l-au chemat pe cântărețul de manele la specatoclul de Ziua Muncii, dar evenimentul s-a încheiat cu un derapaj al artistului. Localnicii au fost nemulțumiți de prestația cântărețului, dar și de comportamentul lui Jador, care l-a jignit pe unul dintre oamenii prezenți la spectacol.

Artistul s-a urcat pe capota unei mașini și a început să îi adreseze injurii unui bărbat care se afla în aproprierea lui. Jandarmii care se aflau la eveniment au fost și ei jigniți de Jador, care a susținut că nu a fost lăsat să interacționeze cu fanii. „Ce înseamnă asta? Nu pot face poze cu oamenii mei? Vă iubesc oricum! Oamenii mei din Deva!”, a scris cântărețul de manele pe rețelele sociale.

Ce amendă a primit Jador pentru scandalul de la Deva

Mai multe persoane care se aflau la spectacol au imortalizat momentul și au postat imaginile pe rețelele sociale. În acele videoclipuri și fotografii se putea vedea cum Jador a fost tras de către forțele de ordine. Ulterior, el a fost băgat în mașina poliției. Jador a susținut că a fost dezamăgit de atitudinea jandarmilor față de ei.  În urma acestui incident, cântărețul a primit o amendă de 400 de lei pentru comportamentul său neadecvat și deranjarea liniștii publice.

Jador a fost nemulțumit de comentariile localncilor încă de când a coborât de pe scenă. Ulterior, artistul l-a jignit pe unul dintre spectatori. Bărbatul îi spusese artistului că „ai urlat de parcă erai posedat”.  „Bă, ești un bulangiu care habar nu are ce-i aia munca. Habar nu ai ce-i aia munca și mă înjuri pe mine? Ești un bătrân prost. Habar nu ai ce-i aia munca. Habar nu ai câte nopți nedormite am eu, bulangiule”, i-a spus cântărețul de manele spectatorului, potrivit Spynews.ro.
sursa:EVZ.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *