Un tânăr din judeţul Arad care nu are permis de conducere este cercetat de poliţişti după ce în decurs de câteva zile ar fi furat două maşini, iar pe una a condus-o, a alimentat fără să plătească la o benzinărie, a avariat-o şi a abandonat-o.

Bărbatul are 26 de ani, este din Macea şi ar fi furat maşinile din localităţile Şiria şi Vladimirescu, însă este suspect de furturi şi în alte cazuri, potrivit Agerpres.

“Cu unul dintre autoturisme s-ar fi deplasat la o staţie peco din zonă, unde ar fi alimentat fără să plătească, ulterior ar fi avariat autoturismul şi l-ar fi abandonat. În urma verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză nu deţine permis de conducere. Acelaşi bărbat este bănuit de un furt dintr-o societate comercială din Măderat, de unde, în noaptea de 11/12 noiembrie a.c., prin tăierea gratiilor unui magazin, ar fi sustras aproximativ 1.000 de lei. Tot în cursul acestei luni, bărbatul ar mai fi sustras un autoturism din Olari, pe care l-ar fi abandonat între localităţile Sânmartin şi Socodor”, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive. El este cercetat pentru infracţiuni de furt în scop de folosinţă şi furt calificat.
sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.