Bărbatul de 42 de ani care a răpit și violat cele două fetițe din Brașov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El fusese eliberat în urmă cu doi ani, în baza legii recursului compensatoriu, din penitenciar, unde ispășea o pedeapsă pentru viol.

Instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile, față de bărbatul în vârstă de 42 ani care forţat, pe rând, fetele de 10, respectiv 12 ani să întreţină mai multe raporturi şi acte sexuale, într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului şi Buzău, dar şi în localitatea Valea Nicovani din judeţul Prahova.

Agresorul s-a prezentat ca fiind prieten al iubitului mamei fetelor și le-a luat vineri la un “grătar”. Sâmbătă, pe numele celor două fete a fost emisă alerta “răpire minori” și au fost găsite în Prahova.

Potrivit prim-procurorului Claudiu Sandu, bărbatul a fost eliberat din închisoare în noiembrie 2020, legea recursului compensatoriu. În penitenciar, acesta ispășea o pedeapsă pentru că a violat o minoră.

Sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *