După cea mai secetoasă lună iulie înregistrată vreodată în sudul Angliei, a fost declarată oficial o interdicție a folosirii furtunurilor pentru cei care locuiesc în Kent, Sussex sau în alte zone din sud-estul Angliei, scrie stiripesurse.ro 

South East Water a anunțat noile restricții asupra apei, care vor rămâne în vigoare în viitorul apropiat.

Southern Water pusese deja în aplicare reglementările cu o interdicție a furtunurilor pentru persoanele care locuiesc în Hampshire și Isle of Wight începând cu 5 august, potrivit telegraph.co.uk.

Cei care locuiesc în zonele cu interdicție nu vor avea voie să folosească furtunul pentru a-și uda grădina, pentru a-și curăța mașina, pentru a umple piscina sau bazinul de înot și pentru alte activități similare.

În cazul în care se constată că cineva a încălcat regulile, ar putea fi aplicată o amendă. Se înțelege că societățile de apă se vor baza pe rapoartele publicului pentru a aplica aceste reguli.

Având în vedere că în sud-estul țării va fi o vreme caniculară în cursul săptămânii viitoare, iar prognoza pentru luna septembrie se așteaptă să fie similară, se pare că interdicțiile vor rămâne în vigoare pentru o perioadă semnificativă de timp, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *