Preşedintele Partidului Național Liberal, premierul Nicolae Ciucă, a susținut marți seara într-o conferință de presă, referitor la discursul premierului ungar Viktor Orban, că aşteaptă o şedinţă a coaliţiei de guvernare pentru a face clarificări.

 

 

 

Nicolae Ciucă a fost întrebat de jurnalişti despre declaraţiile preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, după ce preşedintele Klaus Iohannis a cerut clarificări din partea Uniunii.

“Niciunul dintre noi nu trebuie să dea aplauze pentru astfel de explicaţii. (…) Reiterez că România este cunoscută pentru disponibilitatea şi pentru deschiderea ei pentru tot ceea ce înseamnă toleranţă culturală, religioasă, etnică. Până în acest moment am construit astfel încât să putem să ne bucurăm de tot ceea ce înseamnă valorile Uniunii Europene”, a răspuns premierul Nicolae Ciucă.

De asemenea, el a precizat că nu s-a întâlnit cu Kelemen Hunor pentru a discuta despre acest subiect.

“Nu am reuşit să mă văd cu domnul preşedinte Kelemen Hunor. Nu este un subiect pe care să-l fi discutat la telefon. Aşteptăm, aşa cum am discutat cu ceilalţi membri ai coaliţiei, să avem o şedinţă de coaliţie şi aceste clarificări să aibă loc în cadrul şedinţei”, a precizat Nicolae Ciucă, la sediul central al PNL, după o şedinţă a conducerii liberalilor, conform AGERPRES

 

sursa foto – digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *