ATENȚIE LA BUZUNARE!!!
HOȚII VEGHEAZĂ ȘI SPECULEAZĂ NEATENȚIA!!!

Atenție la buzunare și când scoateți bani de la bancomat sau bancă!
Hoții veghează, urmăresc și atacă atunci când simt neglijența!!!

Astăzi, în Targoviste, proprietarul unui autoturism a rămas fără o mică avere, după ce i-a fost spartă mașina pe o stradă din municipiu, în zona centrală, în dreptul Oficiului Poștal nr.1.
Hoții au furat mai multe acte și o borsetă cu bani.
Se pare că pagubitul, a fost filat în timp ce a retras bani din incinta unei bănci aflate în zona Caraiman, apoi urmărit în timp ce se deplasa pe raza municipiului Târgoviște.
Când a parcat mașina în zona Oficiului Poștal nr.1 Târgoviște, hoții au dat lovitura lăsându-l pe proprietar fără aproape 40.000 de mii de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au preluat cazul și se află pe urmele făptuitorilor.

“IPJ Dâmbovița

La data de 27 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați de o persoană în vârsta de 40 de ani, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul personal suma de aproximativ 39000 lei, în Municipiul Târgoviște”, transmite IPJ Dâmbovița

Bărbatul povestește că banii i-au fost furați din propria mașină, aflată în una dintre parcările de pe centrul vechi al orașului. Acesta bănuiește că hoții au lucrat în echipă și că a fost urmărit de aceștia în timp ce a ridicat banii de la bancă.

Urmărim desfașurarea anchetei si vă vom ține la curent cu rezultatele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *