Poliția Capitalei l-a găsit pe bărbatul care a furat pe 23 iunie un videoproiector de de 32.000 de lei de la Teatrul Național. Bărbatul, care nu este angajat al teatrului, a vândul videoproiectorul cu 200 de lei, scrie stiripesurse.ro

La data de 23 iunie 2022, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată, prin 112, de către reprezentantul unui teatru din Sectorul 1, cu privire la faptul că, la aceeași dată, persoane necunoscute au sustras un videoproiector, anunță Poliția Capitalei.

În urma sesizării, polițiștii Secției 1 s-au deplasat la fața locului și au demarat investigațiile, în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

La data de 2 iulie 2022, în jurul orei 07.00, polițiștii Secției 1, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un bărbat, în zona Piața Universității, ale cărui semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de furt.

Cel în cauză, un bărbat, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Sectorul 5, a fost condus la sediul secției, pentru continuarea cercetărilor.

Față de acesta s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind reținut, pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 3 iulie, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Prejudiciul, de aproximativ 32.000 de lei, a fost recuperat.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – psnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *