Polițiștii din Topoloveni au amendat mai mulți bărbați care au transformat în piscină bena unei autoutilitare cu care s-au plimbat pe străzile dintr-o comună argeșeană. Amendă a primit și șoferul care i-a condus pe petrecăreți pe străzile comunei Bogați.

 

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic. Totodată, politistii au stabilit identitatea tuturor persoanor care se aflau în bena autoutilitarei, destinată transportului de marfă.

Ca urmare a abaterii constatate, privind normele de circulație pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogați, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R. De asemenea, față de cele 10 persoane care se aflau în bena autoutilitarei, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice”, transmite IPJ Argeș

 

sursa foto – digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *