Administrația Fondului pentru Mediu a transmis că începând de vineri, 1 iulie 2022, ora 10:00, organizează a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte laptopurile și tabletele.

 

 

 

“Începând de vineri, 1 iulie 2022, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte laptopurile și tabletele.
Bugetul celei de-a doua etape este de 10 milioane lei, iar selecția voucherelor se face în perioada 1 iulie 2022, ora 10:00 – 7 iulie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.
În a doua etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează:
– 500 de lei pentru laptopuri;
– 300 de lei pentru tablete.
Perioada de derulare a unei etape de selecție a voucherelor este de 7 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective.
După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit”, a transmis AFM pe facebook

 

 

sursa foto – playtech.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *