Update:
Pe cale de consecință a demersurilor făcute, senatorul USR DRAGOS POPESCU “PÂRÂCIOSUL” și-a înaintat demisia din partidul USR, trecând la Partidul … condus de Cioloș, care se pare ca nu are o problemă cu cei care încalcă legea…

 

Știrea inițială:

Surse din interiorul USR ne informează că senatorul USR Popescu Dragos zis PÂRÂCIOSUL are probleme mari cu legea și cu colegii domniei sale, care i-au făcut deja se pare mai multe plângeri penale la instituțiile statului și au propus excluderea sa din USR.

” Pentru sedinta de maine a BL Târgoviște solicit includerea pe ordinea de zi si a punctului: excluderea din USR a senatorului Popescu Dragos.

Motive
1. In Curiculum Vitae a mintit ca are o activitate de peste 20 de ani in domeniul geologie.(fals în declarații)

2. In declaratia de avere a declarat ( fals în declarații ), venituri din salariu cu minim pe Economie.
Cu toate acestea figureaza cu mai multe conturi in euro si lei, de ordinul zecilor de mii, care nu pot sa fie obtinute din economii ale salariului minim. Singura explicatie este evaziunea fiscala .( dosar penal).

3. De asemenea a imprumutat partidul cu peste 70.000 de lei ca sa ajunga senator. Acesti bani nu au o Sursa transparenta. (Fals și abuz de fals).

4. A intreprins actiuni de intimidare a HoReCa in Targoviste, si national, fara acordul conducerii partidului, fapt ce a adus prejudicii imense de imagine USR PLUS Targoviste si national.

➕Ne cerem scuze simpatizantilor si votantilor nostri pentru ca am promovat asemenea NONVALOARE.

USR-PLUS NU TOLEREAZA IMPOSTURA, DE ACEEA VA LUA TOATE MĂSURILE PE LINIE DE PARTID ȘI LEGALE PENTRU EXCLUDEREA DIN PARTID ȘI TRAGEREA LA RĂSPUNDERE PENALĂ A ACESTUIA.

 

 

sursa – cancandb.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!!!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *