Conducerea județeană a PNL Giurgiu a votat în unanimitate ambele moțiuni – ,,PNL- Forța Dreptei”, a actualului președinte al partidului, Ludovic Orban și moțiunea ,,România Liberală“ a premierului Florin Cîțu, pentru a putea fi prezentate și votate în cadrul Congresului PNL, transmite organizația județeană, într-un comunicat de presă.

„În 25 septembrie Partidul Național Liberal își va alege președintele, iar filiala #PNL Giurgiu susține o competiție onestă, bazată pe proiecte, valori și pe oameni care pot reprezenta #liberalismul la cel mai înalt nivel.

Fiecare dintre delegații organizației Giurgiu va vota aşa cum îi dictează conştiinţa la Congresul liberal şi cum înţelege că trebuie să fie condus Partidul Naţional Liberal.

Principalul obiectiv pe care îl avem, rămâne, deopotrivă și pentru domnul președinte Orban și pentru domnul prim- ministru Cîțu, acela de rămâne la guvernarea Romaniei și de a îndeplini promisiunile pe care le-am făcut cetățenilor în campania electorală”, mai transmite filiala condusă de europarlamentarul Dan Motreanu, el însuși văzut de unii analiști ca o variantă pentru conducerea PNL.

Sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *