Răfuială în centrul orașului american Minneapolis. Doi morți și opt răniți

 Atac armat în centrul orașului american Minneapolis. Două persoane au murit și alte opt au fost rănite în urma unei rafale de gloanțe, transmite Departamentului de Poliție din Minneapolis.

Conform Departamentului de Poliție din Minneapolis, în dimineața zilei de sâmbătă, la ora  01:59, ofițerii care lucrau în centrul orașului au auzit zgomot de foc de armă.

Două persoane au murit și alte opt au fost rănite

Polițiștii au localizat mai multe victime întinse pe sol cu ​​răni prin împușcare. Ofițerii au găsit un bărbat decedat la sol. În timp ce aceștia se interesau și de starea altor victime, au găsit un alt bărbat decedat.

Dintre cele 10 victime, cinci sunt bărbați și cinci sunt femei. Cei doi oameni care au murit sunt amândoi bărbați. Un alt bărbat este în stare critică la un spital. Alte șapte victime au mers la spital, cu răni care nu le pun viața în pericol, a transmis The Guardian.

Potrivit poliției, ofițerii au încercat să asigure locul și să aducă serviciile medicale de pompieri și de urgență din Minneapolis în zonă, dar au avut dificultăți din cauza numărului de persoane din zonă. Un apel de ajutor a fost lansat și ofițerii din interiorul și din afara orașului Minneapolis au venit în zonă pentru a ajuta la restabilirea ordinii.

O răfuială între două persoane s-a transformat într-un carnagiu

Ancheta preliminară relevă faptul că două persoane se aflau într-o zonă aglomerată și au intrat într-o confruntare verbală. Ambii indivizi au scos arme și au început să se tragă unul împotriva celuilalt.

Medicul legist va stabili identitatea victimelor, împreună cu natura și cauza morții în zilele viitoare.

Primarul din Minneapolis, Jacob Frey, abordează o altă noapte de violență din Minneapolis, inclusiv două decese în Downtown și una în nordul Minneapolis.

„Noaptea trecută a adus din nou vești tragice. Din nou, conștiința noastră colectivă este șocată. Viețile s-au pierdut în nordul nostru și în centrul orașului. Și suntem lăsați să procesăm realitatea că gloanțele au lovit oameni inocenți”, a afirmat primarul orașului.

sursa:evz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *