Poliția Capitalei dă peste cap toate declarațiile oficialilor de până acum, atât cele ale lui Vlad VoiculescuRaed Arafat, cât și ale STS.

Arafat spunea, luni seară, că în jurul orei 18:00 l-a sunat pe Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, și că acesta știa de incident și se autosesizase.

Marți la prânz, STS a precizat că au fost două apeluri la 112, ”la orele 17,29 şi 17,40, efectuate de către un cadru medical”.

Tot marți, după amiaza, Vlad Voiculescu a spus că nimeni nu sunase la poliție și l-a pus el pe directorul Spitalului Victor Babeș, iar Monica Althamer, secretar de stat la Ministerul Sănătății, a spus că apelul a fost efectuat în jurul orei 19:25.

Însă, toate aceste declarații sunt răsturnare de Poliția Capitalei, care a anunțat că nu a fost niciun apel la 112 care să o sesizeze. În plus, nici măcar declarația lui Raed Arafat, care a zis că a vorbit cu Gavriș în jurul orei 18:00 nu a fost confirmată, ci dimpotrivă.

”Ne-am autosesizat din oficiu, în jurul orei 19:30. Nu a fost niciun apel la 112 care să ne sesizeze. Eu am fost sunat în jurul orei 19:30.”, a declarat comisarul şef de poliţie Marian Mihoci – şeful Serviciului Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *