Aleksei Navalnîi, principalul opozant al preşedintelui rus Vladimir Putin, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost otrăvit.

Aleksei Navalnîi, în vârstă de 44 de ani, s-a simțit rău în timpul unui zbor, iar avionul a făcut o aterizare de urgență, a scris pe Twitter Kira Iarmiș. Purtătoarea de cuvânt susține că există suspiciunea că Navalnîi a fost otrăvit cu ceva care i-ar fi fost pus în ceai. 

Agenția rusă TASS relatează că Spitalul de Urgență din Omsk a confirmat că Aleksei Navalnîi a fost internat acolo și că este în stare gravă, conform Digi24

Nu e prima dată când Navalnîi e otrăvit 

În iulie anul trecut, liderul opoziției ruse susținea că s-a încercat otrăvirea lui în timp ce era în închisoare. El a fost internat în spital, unde, oficial, ar fi fost tratat pentru simptome de alergie acută.  Aleksei Navalnîi, avocat şi activist anticorupţie, a stat de mai multe ori la închisoare în ultimii ani pentru organizarea unor proteste anti-Kremlin.

Aleksei Navalnîi a expus constant corupția oficialilor, spunând că Partidul Rusia Unită al lui Vladimir Putin este un „partid de corupți și hoți”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *