Nu doar eu vreau acest lucru, este dorinţa tuturor dâmboviţenilor. Vrem ca judeţul nostru să devină ceea ce merită: un pol de dezvoltare regională.

Vreau ca fiecare comună, oraş sau municipiu să aibă în Consiliul Judeţean Dâmboviţa un partener care să garanteze un trai mai bun şi sigur tuturor dâmboviţenilor.

Prea mulţi ani, proiecte importante pentru viaţa noastră au fost evitate sau uitate într-un sertar de foşti preşedinţi ai Consiliului Judeţean.

Prea mult timp a trecut de când Dâmboviţa nu a avut un plan de dezvoltare care să includă fiecare colţ al acestui judeţ.

Ca viitor preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, voi schimba acest lucru! 

Astăzi, am prezentat cele 10 direcţii de dezvoltare pe care, alături de echipa mea de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, le voi implementa pentru a fi mândri că trăim în acest judeţ plin de istorie! 

Sunt 10 direcții de dezvoltare a județului Dâmboviţa, de la educație, sănătate, cultură și turism până la investiții de infrastructură mare, atragerea de noi investitori, tehnologia informației și protejarea mediului:

1️⃣ INFRASTRUCTURĂ

2️⃣ SĂNĂTATE 

3️⃣ ADMINISTRAȚIE

4️⃣ MEDIUL DE AFACERI 

5️⃣ AGRICULTURĂ 

6️⃣ ÎNVĂȚĂMÂNT

7️⃣ PROTECȚIA MEDIULUI

8️⃣ CULTURĂ

9️⃣ TURISM

10 TINERET ȘI SPORT

Avem nevoie de școli și grădinițe moderne, trebuie să ridicăm mai multe dispensare medicale, iar investitorilor să le asigurăm drumuri bune și forță de muncă bine pregătită! 

De asemenea, zona montană a Dâmboviței trebuie dezvoltată, iar parcurile industriale așteaptă să fie folosite! 

Agricultorii și legumicultorii dâmbovițeni au nevoie de tot sprijinul Consiliului Judeţean, iar un mediu curat asigură un viitor sănătos copiilor noștri.

Au fost făcuţi paşi înainte, în ultimii 4 ani, iar eu mă voi asigura că vom păstra judeţul pe drumul cel bun, drumul unei dezvoltări sănătoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *