Marcel Ciolacu a oferit un detaliu cheie despre cel care va fi propunerea de premier din partea PSD, după moţiunea de cenzură. Liderul interimar al PSD a anunţat, luni seara, depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, moment în care a vorbit – întrebat fiind de către un jurnalist – despre propunerea de premier pe care o va avea PSD dacă moţiunea va trece.

Avem o propunere de prim-ministru. Nu este membru PSD în acest moment”, a declarat Marcel Ciolacu.null

PSD a depus moţiunea

PSD a depus moțiunea de cenzură „Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată”, a anunțat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu. El a mai spus că negociază cu toate partidele parlamentare, mai puțin PNL și PMP, care sunt la guvernare.

„Am depus moțiunea de cenzură împotriva celui mai dezastruos guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani. În loc să vină cu soluții pe care toți românii le așteptau, guvernul Orban a devenit factorul agravant al pandemiei. Rezultatul îl vedem cu toții – au scăpat total de sub control pandemia, au distrus economia și au prăbușit nivelul de trai al românilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sursa: dcnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *