Administrația locală de la Corbii Mari, condusă de Ionuț Bănică, a achiziționat tabletele necesare copiilor pentru a putea îmbunătății nivelul educației în școli și de siguranță, având în vedere că este posibil ca orele de curs să se țină online. De asemenea, primarul Ionut Bănică anunță ca va acorda aceste tablete indiferent de modul în care decide guvernul că vor începe cursurile.

”De la începutul mandatului de Primar, am insistat ca fondurile de care dispunem să meargă, într-o proporție substanțială, către investiții, cu accent pe ceea ce înseamnă infrastructura de educație, dotări și alte necesități. 

În ultimul timp, sunt întrebat și eu de către părinți (în mod legitim) cum se vor deschide școlile, în ce fel vor învăța copiii, care vor fi regulile, procedurile. Dincolo de ceea ce va dispune acest guvern, noi ne facem datoria ca autoritate locală și vreau să-i asigur pe toți că suntem pregătiți pentru deschiderea școlilor în condiții de siguranță.

MAI MULT, anunț că au fost finalizate procedurile de achiziție publică pentru tablete cu internet la nivelul întregii comune. Au fost achiziționate 817 tablete, cu internet nelimitat, care vor fi livrate la sfârșitul lunii august către Unitățile Școlare si distribuite catre toți elevii claselor 0 – VIII care învață în comuna noastră la începutul anului școlar . Vom acorda aceste tablete indiferent de modul în care decide guvernul că vor începe cursurile.

Costurile investiției sunt de 285.000 lei pentru 12 luni și vor fi suportate din bugetul local…a susținut primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *