În linie dreaptă!

Mult a fost, puțin a rămas. Drumul pe care l-am început în urmă cu 4 ani continuă. Și continuă în același ritm plin de energie, putere de muncă, ambiție.

E ceva special cu depunerea acestei candidaturi. Sigur că am avut emoții mari și în 2016. Dar, acum, ele sunt dublate de o uriașă responabilitate. Pentru că sunt primarul acestui municipiu și o înnoire de mandat reprezintă încrederea câștigată a târgoviștenilor. Această candidatură nu mai are sensul unei promisiuni, ci al unui angajament respectat între mine, ca primar, și târgovișteni.

Dacă suntem priviți cu încredere, înseamnă că am făcut lucruri bune în ultimii ani. Pentru că pe oameni nu-i poți păcăli cu vorbe. Orașul nu se modernizează doar dacă spunem lucruri din gură. Pe oameni trebuie să-i câștigi cu fapte concrete, trebuie să vadă la ei în cartier străzi asfaltate, grădinițe și școli reabilitate, locuri de joacă pentru copii. Trebuie să vadă că ești acolo, pe șantier, în fieacare zi, în fiecare săptămână.

Din acest motiv am ales ca slogan – „Timpul măsurat în fapte”. Care nici măcar nu e un slogan propriu-zis, ci o etichetă a acestui mandat, a acestei echipe administrative.

Apropo de echipă, voi spune din nou, fără să fiu nicio secundă exagerat sau lăudăros: PSD Târgoviște propune, astăzi, cea mai puternică echipă de consilieri locali, incomparabil mai bine pregătită, mai experimentată și mai capabilă să ajute la proiectul administrativ pe care îl propun pe următorii 4 ani. Nu suferă comparație.

Pe ei îi voi avea alături de mine. Și mă vor sprijini. Iar eu…așa cum mă cunoașteți: muncă, muncă, muncă, șantiere, cartiere, seriozitate.

Le mulțumesc tuturor celor care au semnat pentru candidaturile noastre și promit că nu mă voi schimba. E cea mai corectă promisiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *