În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15:00, pe raza localității Malu Roșu s-a produs un accident de circulație cu implicarea a 3 autoturisme și vătămarea corporală a unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 35 de ani conducea o autoutilitară pe raza localității Malu Roșu, nu s-ar fi asigurat corespunzător și a pătruns într-o intersecție efectuând viraj la stânga. Pentru a evita impactul cu aceasta, șoferul unui autoturism care circula regulamentar din sens opus, un bărbat de 32 de ani, a tras de volan, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers și a intrat în impact cu un autovehicul oprit în intersecție pentru a acorda prioritate, condus de o tânără de 23 de ani. 

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 32 de ani, care a fost transportat la spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. 

Cei 3 conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *