Patru bărbați au fost reținuți pentru trafic de droguri, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din București și procurorii D.I.I.C.O.T. De la persoanele bănuite, au fost ridicate droguri de risc și mare risc, ustensile folosite la prepararea drogurilor și bani.

La data de 5 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au efectuat cinci percheziții, în București și județul Ilfov, la persoane bănuite de trafic de droguri, fiind puse în executare șapte mandate de aducere. 

Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi vândut ilegal droguri în sectorul 6 al municipiului București.

În urma activităților de documentare a activității infracționale, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări: aproximativ un kilogram de cannabis, 55 de comprimate de ecstasy, 158 de comprimate de metadonă, 4 mărunțitoare mecanice, două cântare electronice de mare precizie și 11.200 de lei.

Cele șapte persoane au fost prezentate procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, fiind luată măsura reținerii pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *