În vremuri de mari frământări datorate pandemiei de COVID-19, de multiple restricții pentru riscul de contaminare, formațiunea PSD Aninoasa, demonstrează cât de ticăloși pot fi unii candidați și colective de campanie, pentru a culege un vot (asta cred ei!!!).

Crezând că au găsit călcâiul lui Ahile, s-au grăbit a redacta niște adevărate inepții vis-a-vis de contracandidatul din partea PNL Aninoasa, TIBERIU LIXANDRU.

Om cu studii superioare, angajat al Finanțelor Publice Dâmbovița, dar și locuitor al comunei Aninoasa, TIBERIU LIXANDRU, s-a gândit că poate face mai mult pentru localitatea în care locuiește și locuitorii acesteia, depunându-și candidatura la funcția de primar al comunei Aninoasa.

Cetățean onest, fără antecedente penale ca alții din echipa PSD Aninoasa, dar bine intenționat, încearcă să cucerească inimile locuitorilor comunei, fără vorbe umflate, fără promisiuni desarte, ci cu un mesaj curat, onest si sincer.

TEMATORI DE FAPTUL CA VOR PIERDE ALEGERILE IN FATA LUI TIBERIU LIXANDRU, care are toate atuurile unui primar de top, competitorii sai, FORMATIUNEA PSD ANINOASA, s-au gandit ca este un moment prielnic pentru ei sa atace pe Facebook decisiv, postand o infamie de mesaj, crezand ca isi vor nimicii adversarul.

Nimic mai fals, nici nu se putea sa faca o mutare mai proasta Formatiunea PSD Aninoasa, deoarece, asa-zisa lovitură, s-a intors ca un bumerang peste ei, chiar daca ulterior au sters ineptia de mesaj denigrator, discriminator si stupid ca si formatiunea PSD Aninoasa dealtfel, raul a fost facut, si cu siguranta, nici un cetatean al comunei, sanatos la cap, nu va alege candidatul PSD, care este mana dreapta a fostului primar, cercetat si condamnat penal, si care cu siguranta nu are alte ganduri decat capusarea banilor publici, in detrimentul cetateanului de rand.

Un proverb batranesc spune: NIMENI NU LOVESTE CU BĂȚUL UN CÂINE MORT!

Tot astfel și Formatiunea PSD Aninoasa si candidatul sau, vazand forta candidatului TIBERIU LIXANDRU, neavând cu ce echilibra balanța, au incercat o lovitura perversa, specifica infractorilor de rand, crezand ca il vor nimici.

SI DE DATA ASTA LE-A DAT CU EROARE. CU SIGURANTA SI LA ALEGERI VA FI LA FEL!

Publicatia noastra il cunoaste pe OMUL – TIBERIU LIXANDRU si ii ureaza MULTA BAFTA, avand convingerea ca va fi ales si va fi un primar al cetateanului de rand, apropiat de om si care are deviza :

TOTUL PENTRU COMUNA ANINOASA- TIBERIU LIXANDRU.

Lupta politică nu justifică manevrele de inspirație bolșevică! Lupta politică și strategiile de campanie ale unor candidați tind, tot mai des, să ducă discursul electoral către mocirla morală din care se nasc ura și dezinformarea. După 30 de ani de democrație, sunt, încă, ”politicieni” care aplică fără scrupule metodele bolșevice de dezinformare și de instigare a românilor împotriva românilor, promovând minciuni sfruntate, care nu doar mistifică adevărul, dar crează grave prejudicii atât celor vizați, cât și celor care se lasă păcăliți de aceste manevre. Dovedindu-se destoinici urmași ai propagandiștilor PCR, iluștri anonimi, care aspiră la demnități publice, răspândesc otrava zvonurilor mincinoase, menite a-i discredita pe competitorii politici. Eu însumi victimă a acestor manevre reprobabile, mă văd obligat să restabilesc adevărul, făcând următoarele precizări necesare:

Ca urmare a apariției în spațiul public, pe pagina de Facebook a PSD Aninoasa, a informației în care se scrie că sunt un “pericol” pentru comunitate pentru că aș fi confirmat pozitiv cu COVID-19, vă comunic:

• NU am fost și NU sunt confirmat cu COVID -19

• NU am fost și NU sunt contact al vreunei persoane confirmate cu COVID -19, lucru ce se poate dovedi din anchetele epidemiologice întocmite de DSP Dambovita

• Vinovații vor da socoteală în fața instituțiilor abilitate.

Înțelegând efectele negative pe care presiunea campaniei electorale le poate avea asupra celor implicați, le cer tuturor competitorilor politici să dea dovadă de reținere și să nu depășească limitele minimei decențe. Din respect pentru proprii susținători, suntem cu toții obligați să dăm dovadă de echilibru și bun simț!”…spune Tiberiu Lixandru, candidatul PNL pentru Primăria Aninoasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *