Managerul spitalului județean de urgență din Târgoviște, doctorul CLAUDIU DUMITRESCU, este un exemplu de urmat pentru toti cei care fac parte din breasla sa și își dedică majoritatea timpului salvand vieți.

De la inceputul pandemiei, aflandu-se zilnic in prima linie, si avand in vedere ca in urma cu cateva zile a simțit un oarecare disconfort respirator si cefalee, a decis sa se testeze de COVID-19, rezultatul ieșind pozitiv.
Legile in vigoare precizeaza faptul că, dacă o persoană este confirmată pozitiv cu noul coronavirus, dar este asimptomatic, poate rămâne in izolare la domiciliu. Directorul spitalului județean, CLAUDIU DUMITRESCU, a ales insa, sa se izoleze in incinta spitalului, pentru a rămâne in continuare sa coordoneze activitatea colegilor in lupta contra COVID-19 alături de medici si asistenți.
Acest lucru merită lăudat, având in vedere că la începuturile pandemiei in tara noastra, multi medici care nu erau confirmați cu Covid-19, au ales sa isi dea demisia, încălcând astfel jurământul depus la inceputul carierei de medic salvator de vieti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *