Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, liberat din penitenciar la data de 25 iunie a.c., bănuit de sustragerea a trei biciclete, dintr-un cămin din sectorul 6.

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Secţiei 20 au fost sesizaţi concomitent de către trei persoane cu privire la faptul că le-au fost sustrase bicicletele, prin tăierea sistemului de asigurare, din acelaşi loc, respectiv parterul unui cămin din sectorul 6. Prejudiciul total creat a fost estimat la peste 2.500 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că infracţiunile reclamate ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 40 de ani, liberat din penitenciar la data de 25 iunie a.c., acesta fiind depistat şi condus pentru audieri la sediul secţiei de poliţie.

Toate cele trei biciclete au fost recuperate şi restituite persoanelor în drept.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat şi o infracţiune de furt, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *