Cunoscutul fost fotbalist de la Dinamo și FCSB, Ionel Dănciulescu, actualmente director sportiv al ”câinilor roșii”, a fost oprit în trafic, iar polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au descoperit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Joia trecută, în jurul orelor 23.10, Dănciulescu a fost tras pe dreapta pe Bulevardul Magheru din Capitală, în fața Hotelului Lido, și, inițial, a refuzat să se supună alcooltestului. Surse de încredere au mărturisit în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO că el i-a sfidat pe agenții de la Rutieră și n-a ezitat să bea de față cu polițiștii dintr-o sticlă pe care o avea în mașină.

”A fost extrem de recalcitrant. Le-a zis agenților să-și vadă de treaba lor fiindcă își vor pierde locul de muncă. N-a vrut în prima fază să sufle, s-a eschivat, a scos chiar o sticlă cu alcool și a luat o gură din ea spunându-le că nu au ce să-i facă”, au declarat sursele GÂNDUL.RO. Agenții n-au cedat însă, iar Ionel Dănciulescu a fost condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală, acolo unde i s-au recoltat probe de sânge. Rezultatul: el avea o alcoolemie de 0.79 mg/l. Surse din Poliție au adăugat că deja, pe numele lui Dănciulescu, a fost deschis un dosar penal.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *