Un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat seara trecută o tânără de 17 ani din Drobeta Turnu Severin, care ar fi fost iubita lui în trecut. Victima depusese plângere chiar săptămâna trecută împotriva lui pentru viol și agresiune, iar seara trecută bărbatul a vrut să se răzbune.

Bărbatul a stropit-o cu benzină pe tânără și i-a dat foc. Individul a fost prins de poliție, potrivit anchetatorilor din acest caz, care fac cercetări pentru tentativă de omor.

„Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o rețea socială și din motive încă necunoscute a mers la locuința ei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc. Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții”, a declarat pentru Mediafax, Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Din primele concluzii ale anchetei reiese că a intervenit fratele victimei, tot minor, care a reușit să stingă focul.

Bărbatul a fost identificat și se află în custodia Poliției.

Fata a fost internată în spital în urma arsurilor suferite. Ea locuia doar cu bunica și fratele ei.

A fost salvata de fratele ei

„Când am ieșit eu din casă, soră-mea ardea, iar el fugea. Eu am fugit să o scot pe soră-mea și să arunc apă pe ea, din fântână. Am încercat să sting focul, iar el a fugit. Mi-a spus că soră-mea merită să ardă. Am luat găleata de apă și am aruncat apă pe ea. Ardea toată casa. El a venit și a dat cu benzină. Venise și cu toporul, dar l-a lăsat după pat. Obișnuia să vină la noi, pentru că era prieten cu taică-miu. Ar fi avut o relație cu soră-mea, am văzut mesaje la ea în telefon. Îi spunea că el a iubit-o și că l-a făcut să sufere. O mai amenința pe soră-mea. Ar fi avut o relație cu ea. S-au cunoscut la Severin și apoi a venit aici, în Dîrvari.”, a povestit băiatul pentru actualmehedinti.ro.Tânăra ceruse ajutorul Poliției cu o zi înainte

În timp ce Ambulanța venea în ajutorul copilei, bărbatul ar fi stat de vorbă pe internet cu proprietara casei unde locuia.

„Pe la poartă pe uliță zice: „Vezi mașina asta?”, zic „da”. „Se duce la Larisa și o ia și nu știu unde se duce cu ea”. Am înțeles că el s-a îmbătat. A băut vin și a luat motorină și s-ar fi dus la ea după ce ar fi plecat ăia și i-ar fi dat foc”, a dezvăluit femeia.

Cunoscuții spun că atacatorul, prieten cu tatăl fetei, o trafica.

Polițiștii din Mehedinți anunță că se fac cercetări pentru tentativă de omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunal.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *