Un bărbat din Galați care, anul trecut, a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49, a murit joi, în urma unui stop cardiac, informează presa locală.

Andrei Butnariu, care juca la loto de 20 de ani, a câștigat suma de 4,7 milioane de euro. Se pare că toată suma câștigată a fost investită în firma de efecte pirotehnice pe care o deținea.

„Un om deosebit, harnic, membru al patronatului nostru, face parte din generația întreprinzătorilor care au apărut imediat după 1990, a dezvoltat afaceri în mai multe domenii. Toată viața, de când îl știu, a jucat la loto, era un împătimit, a câștigat, dar a și cheltuit. După ce a câștigat marele premiu anul trecut, mi-a spus că nu ia banii ca să-i cheltuie pe distracții, ci să-i bage în afacere. Alții, la banii ăștia, aproape cinci milioane de euro, își pierdeau capul, plecau prin Bali, Jamaica… El nu s-a dat în spectacol”, a declarat pentru Viața Liberă Marian Filimon, președintele Patronatului IMM-urilor Galați.

„Cine face ca mine, ca mine să pățească!”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a transmis anul trecut jucătorilor de loto, după ce a ridicat premiul.

El a mai spus atunci că, de-a lungul timpului, a câștigat de mai multe ori la categoria a II-a, la care a jucat mereu aceleași numere, numere care i-au adus în final marele premiu.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *