Au fost inundate zeci de case, peste 160 de grădini, iar două tronsoane de drum au fost avariate. Plus multe altele care au legătură cu faptul că vremea își face de cap la ruși.

Ploile din ultimele zile au făcut prăpăd în regiunea Moscova. Au fost inundate zeci de case, peste 160 de grădini, iar două tronsoane de drum au fost avariate. Totodată, au fost doborâţi la pământ aproximativ 80 de copaci, iar în consecință, cel puțin 20 de mașini au fost avariate. În doar două zile au căzut precipitații cât, în mod normal, s-ar înregistra într-o lună și jumătate, potrivit presei ruse.  

200 de salvatori  

Meteorologii ruși au anunțat că ploile vor continua să facă ravagii și în următoarele zile, iar temperaturile vor scădea simțitor. Salvatorii au împărţit oamenilor aflaţi în dificultate alimente, apă și medicamente. Pentru a lichida consecințele ploilor au fost mobilizați în jur de 200 de salvatori cu aproape 70 de autospeciale. A fost pregătit să intervină și un grup aerian format din 200 de persoane. Presa locală mai transmite că în regiunile Kursk și Belgorod s-au înregistrat ploi cu grindină, iar vântul puternic a distrus mai multe acoperișuri.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *