Un bărbat din Dâmbovița a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu sălbăticie de mai mulți indivizi.

Atacul a avut loc la marginea unei păduri din localitatea Lucieni, iar victima le-a spus apoi anchetatorilor că îi cunoaște pe agresori și că unul dintre ei îi pusese gând rău de multă vreme, după o criză de gelozie. Suspecții au fost reținuți.

Victima și agresorii s-au întâlnit în apropierea unui magazin din localitatea Șuța Seacă. Aici au schimbat câteva replici, apoi omul de 45 de ani a plecat la pădure însoțit de un prieten.

Povestește că, în scurt timp, atacatorii au venit după ei și așa a început scandalul.

Martor„Acolo a venit în spatele lui, stai așa! El a oprit și l-a luat la omor acolo! L-a bătut acolo și după aia trei au rămas jos cu el acolo și doi au venit după mine, să mă prindă și pe mine.”

Rudele celui bătut spun că unul dintre bătăuși voia să se răzbune, pentru că iubita lui flirtase cu fiul victimei.

Soția victimei: „Ei au avut o altercație, băiatul meu a avut o aventură cu prietena unuia dintre ei, cu asta de s-a înjurat la magazin. Sunt trei, patru ani, după atâta timp, a ținut așa o dușmănie și o ură. L-au bătut în ultimul hal, i-au rupt două coaste, care i-au atins plămânul, i-au dat în cap cu pumnii și picioarele.”

Doi suspecți, de 27 și 40 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru loviri și alte violențe. Unul nu recunoaște nimic, în schimb celălalt a mărturisit că bătaia a pornit de la un incident neînsemnat.

Avocatul suspectului: „Voia să își ia iapa de lângă căruța dumnealui, însă persoana vătămată a sărit cu biciul la dumnealui și în acel moment a izbucnit o altercație. Clientul meu, care are calitatea de suspect, a recunoscut săvârșirea infracțiunii.”

Suspecții vor fi duși în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Între timp, victima, internată în spital, așteaptă concluziile medicilor legiști.

sursa:protv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *